Barracuda Content Shield

Barracuda Content Shield

Inget företag vill utsätta sig för onödiga risker när det kommer till nätverkssäkerhet. Att hålla skadliga webbsidor och oproduktivt webbsurfande borta från din företagsmiljö är en självklarhet, men hur gör man det på ett enkelt och effektivt sätt? Svaret är Securenet och Barracuda Content Shield. Vi på Securenet hjälper ner med en smidig implementation i er företagsmiljö.

Individuell användarhantering

En av de stora fördelarna med Barracuda Content Shield är dess förmåga att integreras med LDAP och Azure AD. Detta gör det enkelt att sätta policys baserat på enskilda användare eller grupper. IT-ansvariga kan använda de fördefinierade kategorifiltrarna för att blockera olämpligt innehåll och säkerställa att anställdas webbsurfande är både produktivt och i enlighet med företagets riktlinjer.

Skydda din verksamhet snabbt och enkelt

Lösningen är 100% molnbaserad, vilket innebär att du slipper bekymra dig om att installera klientprogram eller hantera hårdvara. Istället är allt du behöver för att komma igång en internetuppkoppling och några minuter av din tid. Detta är nätverkssäkerhet på dina villkor.

Säkerhet utan fördröjning vid uppladdning

När vi talar om nätverkssäkerhet tänker vi ofta på kompromisser i prestanda. Men med Barracuda Content Shield behöver du inte göra några avkall. Dess proxyfria arkitektur ser till att endast de förfrågningar som är potentiellt farliga skickas för analys. Det betyder att du får optimalt skydd utan någon märkbar påverkan på hastigheten. För IT-ansvariga innebär detta att de kan hålla användarnas produktivitet i topp utan att behöva bekymra sig för latens.

Support och Garanti Inkluderat

Securenet förstår vikten av att erbjuda en komplett lösning för sina kunder. Därför ingår fri support och garanti i paketet när du väljer Barracuda Content Shield. För IT-ansvariga och beslutsfattare är detta en extra trygghet. Du kan vara säker på att om du någonsin stöter på några problem, finns Securenets experter alltid där för att hjälpa till. Denna typ av stöd är ovärderlig när det handlar om att säkerställa att din verksamhet förblir säker och skyddad.

Skydda Din Verksamhet Idag

Att säkerställa nätverkssäkerhet behöver inte vara komplicerat eller tidskrävande. Med Securenet och Barracuda Content Shield kan företag och organisationer snabbt och enkelt implementera en robust säkerhetslösning. Tiden är värdefull, och Securenet vill se till att du kan använda den på bästa sätt. Så varför vänta? Skydda din verksamhet med Barracuda Content Shield och få den säkerhet och trygghet du förtjänar.

Låt Securenet hjälpa dig att ta nästa steg mot en säkrare och mer produktiv verksamhet. Kontakt oss redan idag och ta reda på hur du kan dra nytta av Barracuda Content Shield. Ert företags säkerhet är vår prioritet.