Nätverkssäkerhet

Nätverkslösningar – säkra och effektiva lösningar för framtidens företag

I dagens digitala era är nätverkssäkerhet en absolut nödvändighet för företag, oavsett hur stort eller litet företaget är. Cyberhoten blir alltmer avancerade, och organisationer måste vara rustade för att möta dessa utmaningar på ett effektivt sätt. På Securenet har vi gjort det till vårt uppdrag att erbjuda de bästa möjliga nätverkslösningarna för företag, från VD till IT-ansvariga och beslutsfattare.

Vår säkerhetsfilosofi

Vår filosofi är enkel – vi vill hjälpa företag att skydda och optimera sina nätverk på ett sätt som är både effektivt och enkelt. Precis som en bil behöver rätt bränsle och regelbundet underhåll för att prestera sitt bästa, behöver även ett företagsnätverk de bästa möjliga lösningarna och produkterna för att vara säkra och effektiva.

Barracuda Network Protection – ett partnerskap för säkerhet

För att uppnå detta samarbetar vi med Barracuda, världsledande inom nätverkssäkerhet. Barracuda har visat sig vara en pålitlig partner när det gäller att skydda företag från cyberhot och optimera deras nätverk. Deras breda utbud av produkter och lösningar gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda nätverkslösningar som uppfyller varje företags specifika behov.

icon in text section

Fri support och garanti

För att säkerställa att våra kunder känner sig trygga och försäkrade om att de har den bästa möjliga lösningen på plats, erbjuder vi fri support och garanti på våra produkter. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig partner att kunna vända sig till om det uppstår problem eller om nya behov uppstår.

Vårt produktutbud

Vårt utbud av nätverkslösningar inkluderar flera nyckelprodukter som täcker alla nätverkssäkerhetsbehov:

  • CloudGen Wan
  • CloudGen Firewall (säkra och optimera era nätverk)
  • Cloud Gen Access (aktivera Zero Trust Access förtroendeåtkomst till dina applikationer och din data)
  • Firewall Insights (avancerad säkerhetsanalys av era CloudGen brandväggsintallationer)
  • Web Security Gateway (gör webbsurfandet säkert utan att försämra internethastigheten)
  • Content shield (Gör webbsurfande säkert)
  • Firewall Control center (hanteringsplattform för stora cloudgen-brandväggar)
  • Secure Connector (säker drift av anslutna IoT-enheter)
  • Zero Trust

SecureEdge

SecureEdge är vår Secure Access Service Edge (SASE). En plattform som kombinerar Firewall-as-a-Service och Secure SD-WAN kapacitet. Den är utformad för att vara enkel att använda och har förkonfigurerade inställningar för hundratals populära applikationer samt användningsfall.

CloudGen Firewall

CloudGen Firewall är en familj av produkter som erbjuder bästa möjliga nästa generations säkerhet i kombination med en fullständig uppsättning säker SD-WAN kapacitet. Det är den perfekta lösningen för företag med komplexa och distribuerade nätverksinfrastrukturer.

CloudGen Access

CloudGen Access är vår innovativa lösning för Zero Trust Access. Den ger säker åtkomst till applikationer och arbetsbelastningar från alla enheter och platser. Med CloudGen Access kan företag skapa effektiv åtkomstkontroll över användare och enheter.

Säkra ett nätverk för framtiden

Framtidens företag kräver säkerhet och effektivitet. Med Securenet och Barracuda kan ni vara säkra på att ert nätverk är rustat för framtidens utmaningar. Oavsett om ni behöver skydda ert företag från cyberhot, optimera era nätverksanslutningar eller skapa effektiv åtkomstkontroll så har vi rätt lösning för er.

För att ta reda på mer om hur Securenets nätverkslösningar kan hjälpa ert företag, tveka inte att kontakta oss. Ett nätverks säkerhet är vår högsta prioritet, och vi är här för att hjälpa er att möta framtidens utmaningar på ett säkert och effektivt sätt.

84 % av organisationerna har blivit utsatta för intrång som ett direkt resultat av en nätverksattack under de senaste 12 månaderna . Säkra och anslut din infrastruktur med kraften i Barracuda Network Protection