Skydda värdefull data med Barracuda Backup

Skydd mot ransomware  – utan att betala lösensumman 

Låt inte brottslingar hålla dina data som gisslan. Med Securenet är det lika enkelt att återställa dina data som att eliminera malware, radera krypterade filer av angripare och återställa en bra kopia av dina värdefulla data.

Läs mer om Barracuda backup ( https://www.barracuda.com/products/data-protection/backup/features

Barracuda backup för företag återställer data snabbt

Återställ din data och servrar snabbt från ransomwareattacker, katastrofer eller dataläckage, vare sig det skett avsiktligt eller oavsiktligt.

Täckande skydd med backup för företag

Dagens IT-miljöer kombinerar fysiska servrar med virtuella servrar, och många typer av data som alla behöver fullständigt skydd. Barracuda Backup sparar minst tre till sex timmars IT-tid varje vecka jämfört med andra system.

Skydda data där den finns, backup för Office 365

Användarfel, illvillig borttagning, naturkatastrofer och cyberattacker kan hota ditt företag. Securenet kan på ett säkert sätt säkerhetskopiera och återställa data inklusive filer som finns på fysiska och virtuella miljöer inklusive:

  • nätverksansluten lagring
  • Linux, MacOS,
  • Microsoft Windows,
  • SQL-data,
  • Microsoft Exchange
  • Hyper-V
  • VMware.

Säkerhetskopierade data kan replikeras till den offsite-plats du väljer, inklusive till säker Securenet molnlagring, eller en annan fysisk plats.

Läs mer om Barracuda backup ( https://www.barracuda.com/products/data-protection/backup/features )

Återställ data snabbt med Barracuda backup

Att säkerhetskopiera dina data är bara en del av historien. Securenet gör det enkelt att återställa till en tidigare snapshot eller bara återställa en uppsättning påverkade filer. Vi stöder fysiska och virtuella återställningar, så att du kan återställa data varifrån som helst.

Om din primära lagring går förlorad eller inte längre är tillgänglig, kan du enkelt komma åt dina data som lagras i Barracuda Backup och till och med starta en virtuell maskin på några minuter med en komplett uppsättning av dina data. Barracuda LiveBoot ger snabb och enkel återställning för lokala VMware-miljöer. Cloud LiveBoot låter dig starta VMware och Hyper-V virtuella maskiner (VM)

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer! ( https://www.securenet.se/kontakta-oss/ )