Web Security Gateway

Skydda ert företag och verksamhet med Barracuda Web Security Gateway

I dagens digitala tidsålder är internet en viktig del av affärsverksamheten. Samtidigt har webben blivit en potentiell källa till cyberhot. Det är här Securenet kliver in i bilden med Barracuda Web Security Gateway, en lösning som är utformad för att hålla din verksamhet trygg från webbaserade risker och samtidigt säkerställa en smidig och säker användning av internet.

Filtrera Bort Skadligt Innehåll och Blockera Hot

Barracuda Web Security Gateway gör det möjligt för företag att dra nytta av onlineapplikationer och verktyg utan att riskera att drabbas av webbaserade malware, virus, förlorad produktivitet och slösad bandbredd. Det är en omfattande lösning för webbsäkerhet som kombinerar effektivt skydd mot skadlig programvara och virus med kraftfulla regler och rapporteringsfunktioner. Med avancerade funktioner kan företag anpassa sig till nya krav som reglering av sociala nätverk, fjärrfiltrering och insyn i krypterad trafik.

Enkel hantering och tillämpning av Företagspolicy

Genom att använda Barracuda Web Security Gateway kan du öka produktiviteten, reglera bandbreddsanvändningen och förhindra riskabelt beteende genom att tillämpa detaljerade policys för användaraktiviteter. Lösningen ger dig möjlighet att kontrollera åtkomsten till webbplatser, applikationer och Web 2.0-plattformar baserat på användare, grupper, tid, bandbredd och andra kriterier. Dess förmåga att filtrera och inspektera SSL-trafik ger möjlighet att tillämpa policys på sociala medier och sökplattformar som annars är fördolda.

Skydd mot webbaserade hot

För att hålla nätverket och användarna säkra är det viktigt att blockera nedladdningar av skadlig programvara, förhindra virus och begränsa förfrågningar till skadliga webbplatser. Barracuda Web Security Gateway använder sig av intelligens från tusentals insamlingspunkter över hela världen för att uppnå detta. Dess prisbelönta antivirus- och antispyware-teknik kombinerar förebyggande, proaktiva och reaktiva åtgärder för att erbjuda branschledande innehållsfiltrering och malware-skydd.

Övervaka nätverks- och användaraktivitet enkelt

Genom att använda Barracuda Web Security Gateway får du full insyn i användaraktivitet och nätverkshot via en intuitiv instrumentpanel och integrerad rapportering. Denna tydliga översikt gör det möjligt för administratörer att skapa effektiva policys och generera proaktiva varningar för att snabbt kunna svara på hot.

En Kraftfull Rapporteringslösning

Förutom kraftfull inbyggd rapportering kan du också implementera en Barracuda Rapporteringsserver. Den kraftfulla plattformen ger dig möjlighet att generera exakta och anpassningsbara rapporter på bråkdelen av tiden som det tar med inbyggda rapportmotorer. Den gör det även möjligt att sammanställa rapporter för flera anslutna enheter.

Säkerhet för Bärbara Datorer och Mobila Enheter

Barracuda Webbsäkerhet Agent utökar säkerhet och regler till fjärranvändare. Trafik från fjärrklienter kan filtreras med samma regler som gäller för användare på företagsnätverket.

Enkel Hantering av Säkerhet

Förenkla hanteringen av Barracuda Web Security Gateway med molnbaserad administration. Konfigurationer är snabba och enkla att implementera, vilket gör att skräddarsydd nätverksskydd kan sättas upp på några minuter.

Stärk Din Företagssäkerhet med Barracuda

Barracuda Web Security Gateway är lösningen som gör internetanvändning trygg och effektiv i ditt företag. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta reda på hur vi kan anpassa Barracuda Web Security Gateway för att passa din organisation.

Låt oss hjälpa dig att stärka din webbsäkerhet och förbättra din företagsverksamhet. Med Securenet vid din sida kan du känna dig trygg.