Barracuda CloudGen WAN

icon in text section

Enkel installation och driftsättning

Barracuda CloudGen WAN erbjuder en smidig väg till bättre nätverkssäkerhet. Installationen är snabb och enkel, vilket sparar tid och resurser. Vår mjukvarulösning integreras direkt i Microsoft Azure Virtual WAN Hubs; detta innebär att ni kan ansluta era kontor och avlägsna punkter via Azure Marketplace med några få enkla steg.

Molnbaserad säkerhet

I en värld där medarbetare arbetar på olika platser är det viktigt att erbjuda molnbaserad säkerhet som inte har några gränser. Barracuda CloudGen WAN kombinerar skalbar SD-WAN med omfattande säkerhet. Den använder Microsoft Global Network som WAN-backbone istället för dyra hyrda linjer, vilket ger snabb och säker åtkomst till era applikationer oavsett var ni befinner er.

icon in text section
icon in text section

Kostnadseffektiv nätverksanpassning

Vi förstår vikten av att kunna hålla nätverkskostnaderna nere. Barracuda CloudGen WAN ger er möjligheten att dynamiskt anpassa nätverket efter trafikbelastningen, vilket innebär att ni inte betalar för onödiga resurser. Ni kan förbättra prestanda och samtidigt minimera kostnaderna. Glöm långsamma applikationer och ineffektivitet.

Stöd och trygghet som en standard

När ni väljer Barracuda CloudGen WAN från Securenet får ni inte bara en produkt –  ni får en pålitlig partner. Vårt expertteam finns alltid tillgängligt för att besvara era frågor och hjälpa er att lösa eventuella problem som kan uppstå. Ni kan vara säkra på att er investering är skyddad och att ni har en partner som värdesätter er framgång.

Dags att ta kontroll över er nätverkssäkerhet

Nu när ni vet hur enkelt det är att stärka er nätverkssäkerhet och prestanda, samtidigt som ni minskar kostnaderna är det dags att agera. Kontakta Securenet för att diskutera era behov och ta reda på hur vi kan anpassa Barracuda CloudGen WAN för att passa just ert företag.
Optimera ert nätverk med Barracuda CloudGen WAN och låt oss hjälpa er

  • säkra era affärer,
  • förenkla nätverksdriften
  • optimera era kostnader.

Er framtid är säker med Securenet vid er sida.