Barracuda WAF-as-a-service

Barracuda WAF-as-a-service – ett avancerat skydd för era webbapplikationer och API:er

Enkel och snabb implementering för omedelbart skydd

Barracuda WAF-as-a-Service är designad för att skydda dina webbapplikationer och API:er snabbt och effektivt. Denna molnbaserade säkerhetstjänst är fullfjädrad och enkel att sätta upp. Den ger ett heltäckande skydd för alla dina applikationer på bara några minuter. Med denna onboarding-guide är det enkelt att komma igång och säkerställa att dina applikationer skyddas effektivt. Förbättrade förinställda mallar tillhandahåller ett komplett skydd för de vanligaste applikationerna. Användare kan enkelt anpassa specifika element för att skapa skräddarsydda säkerhetspolicyer​​​​.

Omfattande skydd för webbapplikationer och API:er

Skyddet som Barracuda WAF-as-a-Service erbjuder sträcker sig över JSON och GraphQL API:er, inklusive skydd mot parser- och DDoS-attacker. Sofistikerade, skadliga bots som efterliknar mänskligt beteende stoppas effektivt, inklusive de som är inriktade på tillgång till konto-attacker​​​​.

 

Fördjupad insikt och compliance-rapportering

Djupgående analyser av webbtrafik och användarbeteende ger värdefull insikt. Med Barracuda WAF-as-a-Service kan du enkelt förstå och hantera din webbapplikationssäkerhet. Detaljerade compliance-rapporter ger en omfattande bild av säkerhetsstatusen och hjälper till att upprätthålla efterlevnad av viktiga regelverk​​.

Företagsklassad säkerhet utan administrativ börda

Barracuda WAF-as-a-Service eliminerar den administrativa belastningen som vanligen förknippas med traditionella säkerhetslösningar. Oavsett var dina applikationer är värd, kan du snabbt och enkelt säkra dem. Denna tjänst erbjuder en företagsklassad säkerhet med förenklat driftsätt och flexibel hantering, vilket gör det till ett idealiskt val för företag av alla storlekar​​.

Kostnadseffektiv säkerhet med fast månadskostnad

Med Barracuda WAF-As-A-Service får du en omfattande webbapplikationsbrandvägg (WAF) till en fast månadskostnad. Nyckelfunktioner inkluderar byggande av unika per-app policies, upptäckt och åtgärdande av sårbarheter, fullständig insyn i all HTTP/S-trafik, försvar mot DDoS-attacker från nivå L3 till L7, och detaljerad rapportering för att uppfylla compliance-krav. Den här kostnadseffektiva lösningen säkerställer att du kan fokusera på ditt företags tillväxt medan Barracuda hanterar säkerheten​​.