Barracuda Vulnerability Manager

Vår egenutvecklade tjänst, Digitalateknikern (Vulnerability manager), är ett mångsidigt program avsett att installeras på datorer eller servrar. Hör gärna er till oss för mer information.

Digitala teknikern

Den här lösningen är designad för att effektivt underhålla maskinerna genom att hantera uppdateringar från tredje part såväl som Microsofts egna uppdateringar.
Digitalateknikern övervakar också viktiga systemresurser som CPU, RAM och hårddiskutrymme i realtid. Genom att ha kontinuerlig överblick över systemets prestanda kan den omedelbart ingripa om till exempel hårddisken börjar bli full. Denna proaktivitet möjliggör hantering av resurserna för att undvika eventuella prestandaproblem eller driftstörningar.

Administrerar uppdateringar

En av dess många funktioner inkluderar också möjligheten att administrera specifika uppdateringar från tillverkare som Dell. Detta gör det möjligt att upprätthålla och förbättra maskinens funktionalitet genom att tillhandahålla exakt de uppdateringar och drivrutiner som är nödvändiga för Dells enheter.

Stabil och effektiv

I sin helhet är Digitalateknikern en kraftfull lösning som strömlinjeformar underhåll och övervakning av systemen, vilket resulterar i ökad stabilitet och effektivitet för dina enheter och nätverk.