Barracuda Email Security Gateway

Din sköld mot e-posthot

I en digital era där e-post är en grundläggande del av affärskommunikationen, är det avgörande att säkerställa att denna kommunikationskanal är säker. Barracuda Email Security Gateway erbjuder en robust lösning för att skydda ditt företag mot inkommande hot som malware, spam, phishing och DoS-attacker, och säkerställer att din verksamhets produktivitet inte påverkas av angrepp via e-postsystmet.

Omfattande skydd och anpassningsbara policys

Denna gateway hanterar och filtrerar all inkommande och utgående e-posttrafik för att skydda organisationer från e-postbaserade hot och dataförluster. Kraftfulla och anpassningsbara policys möjliggör ytterligare verkställande av detaljerade krav som styr inkommande e-postmeddelanden. Barracuda Email Security Gateway fungerar även utmärkt i kombination med Barracuda Sentinel, en AI-lösning för realtidsskydd mot spear phishing och cyberbedrägerier.

Komplett e-posthantering och kontinuerlig tillgänglighet

Som en komplett e-posthanteringslösning låter Barracuda Email Security Gateway organisationer kryptera meddelanden och utnyttja molnet för att spola e-post om e-postservrar blir otillgängliga. Gatewayen erbjuds som en virtuell applikation och för ett värdvärd e-postsäkerhet, se Barracuda Essentials för e-postsäkerhet.

Förebygg hot innan de når nätverket

Barracuda Email Security Gateway är integrerad med en molnbaserad tjänst som förfilterar e-post innan leverans till den lokala gatewayen, som utför ytterligare inkommande säkerhetskontroller och utgående filtrering. Detta reducerar belastningen på apparaten och säkerställer att hot aldrig når nätverksperimetern.

Skydda känslig data och förenkla e-postsäkerheten

Med Barracuda Email Security Gateway kan du skydda känslig data genom kraftfull krypteringsteknik och säkerställa att varje utgående e-post uppfyller företagets DLP-policyer genom utgående filtrering och karantänfunktioner. Enkel och lätt att distribuera konfigurationer garanterar att anpassat e-postskydd är på plats på bara några minuter. Molnbaserad centraliserad hantering förbättrar den dagliga arbetsflödet och ingår utan extra kostnader.

Säkra ditt företags e-postkommunikation med Barracuda Email Security Gateway och upplev ett skydd som är både omfattande och enkelt att hantera.

Kontakta oss för att lära dig mer om Barracuda Email Security Gateway