Barracuda CloudGen Firewall

Säkerhetslösningar för moln- och hybridnätverk – Barracuda CloudGen Firewall

För en modern verksamhet är säkerhet en av de mest kritiska aspekterna att hantera. Med allt fler cyberhot som dyker upp och den ökade användningen av moln- och hybridnätverk, är det avgörande att ha en pålitlig och omfattande säkerhetslösning. Barracuda CloudGen Firewall är en ledande säkerhetslösning för moderna företag.

Moln- och hybridnätverkssäkerhet

I den digitala tidsåldern är molnet en central del av företagens IT-struktur. Molnbaserade tjänster och hybrida nätverk har blivit standard, vilket ökar produktiviteten och flexibiliteten. Samtidigt ökar risken för cyberattacker. Barracuda CloudGen Firewall erbjuder omfattande skydd för nätverk som används både i lokala och flera, så kallade, molnmiljöer. Med flera lager av säkerhet kan CloudGen Firewall stoppa dagliga och avancerade hot som ransomware. Barracuda CloudGen Firewall är mer än bara en traditionell brandvägg, det är en nätverkssäkerhetsplattform som ger dig den frihet du behöver för att driva din verksamhet säkert och effektivt.

Effektivt skydd mot de senaste cyberhoten

Cyberhot utvecklas ständigt därför är det viktigt att ha en lösning som kan hålla jämna steg. CloudGen Firewall drar nytta av Barracudas globala nätverk som är kopplat till miljontals datainsamlingspunkter som lär sig av olika attacker som dyker upp runt om i världen. Det innebär att du kan få snabbt skydd mot de senaste hoten och din nätverkssäkerhet blir kontinuerligt bättre och mer effektiv.

Skydd överallt där det behövs

En av de stora utmaningarna i dagens affärsvärld är att skydda data och användare, oavsett var den eller de befinner sig. Med CloudGen Firewall kan du göra just det. Det spelar ingen roll om dina användare är på kontoret, hemma eller på resande fot, de kommer att vara skyddade. Detta är särskilt viktigt eftersom distansarbete har blivit allt vanligare.

Enkel och smidig säkerhetslösning

Med ökad användning av molntjänster behöver din säkerhetslösning vara lika smidig som de tjänster du använder. Barracuda CloudGen Firewall är byggd för att fungera sömlöst med molntjänster och infrastrukturer. Det erbjuder automatiserad distribution, konfiguration och hantering, vilket gör det till en idealisk lösning för de företag som vill maximera fördelarna med molnet.

Starkt samarbete med Barracuda

Securenet är stolt återförsäljare av Barracudas mjukvaror, vår expertis inom IT-säkerhet gör oss till den perfekta partnern för att kunna hjälpa dig att implementera CloudGen Firewall i din organisation.

Garanti och fri support

Vi erbjuder inte bara installationstjänster utan också kontinuerlig fri support. Det innebär att vi finns där för dig om något skulle gå fel eller om du behöver hjälp med att optimera din nätverkssäkerhet. Vårt mål är att du ska kunna fokusera på din verksamhet med vetskapen att din IT-infrastruktur är säker och pålitlig.

Självklart finns det garanti på Barracuda-produkterna vi säljer. Det betyder att du kan vara säker på att du får det bästa stödet och att din investering är skyddad.

Är ditt företag på jakt efter en modern nätverkssäkerhetslösning som hjälper dig att hantera dagens ökande hotlandskap. Kontakta oss för att diskutera hur Barracuda CloudGen Firewall kan passa just din organisation.