Barracuda Malware Protection

Skydda din verksamhet med Barracuda Malware Protection

När det gäller e-posthot är proaktivitet nyckeln. Securenets Barracuda Malware Protection erbjuder en omfattande lösning för att stoppa e-postburna hot i deras spår. Oavsett om det är malware, spam eller avancerade cyberattacker, har Barracuda de verktyg som krävs för att hålla din affärskommunikation säker.

Dina fördelar med Barracuda Malware Protection:

  • Stoppa Avancerade Hot: Med Barracuda skyddar du ditt företag från en mängd hot inklusive ransomware och zero-day attacker.
  • Blockera Skadliga Länkar: Real-tidsanalys av inkommande URL-länkar och bilagor blockerar skadligt innehåll och håller dina användare säkra.
  • Skydd Under Nertid: Med full cloud backup och återställning av varje e-post och fil, säkerställer Barracuda att du förblir produktiv även under nertid.

Varför Barracuda Malware Protection?

  • Effektivt Skydd: Snabbt filtrera och rena varje e-post med avancerade tekniker som viruskontroll och spam-poängsättning.
  • Försvara Mot Dolda Hot: Avancerat Hotsskydd (ATP) skyddar mot de mest listiga och dolda hoten.
  • Skydda Din Verksamhets Rykte: Kontrollera och skydda utgående e-post för att förhindra dataförluster och upprätthålla ditt varumärkes integritet.

Gör som tusentals andra företag – Välj Barracuda

Över 16,000 organisationer har redan valt Barracuda för att säkra sin e-postkommunikation. Från stoppning av spam och malware till att blockera avancerade hot och skydda känslig data, Barracuda Malware Protection är en omfattande lösning för dagens företag.

icon in text section

Ta nästa steg:

Är du redo att skydda ditt företag mot e-posthot? Kontakta Securenet för att starta din gratis provperiod av Barracuda Malware Protection. Låt oss visa dig hur enkelt det är att säkra din e-post och hålla din verksamhet säker.

Kontakta Securenet redan idag för din gratis provperiod av Barracuda Malware Protection