Webb, App, Cloud skydd

Webb- och appskydd

I takt med att digitala hot ständigt utvecklas, blir skyddet av webbapplikationer och molnbaserade tjänster allt viktigare. Barracuda Web Application Firewall erbjuder ett omfattande skydd mot en bred uppsättning avancerade webbaserade intrång och attacker. Dessa skyddsmekanismer är avgörande för att säkra applikationer som körs på både webbservrar och i molnet. Systemet granskar all inkommande webbtrafik för att blockera attacker, samtidigt som det inspekterar HTTP-svaren från back-end-servrar för att förhindra dataläckage​​.

icon in text section

Varför är hög skyddsnivå viktigt?

Att skydda era webbapplikationer och molntjänster är inte bara betydelsefullt för att parera cyberhot. Det är också en viktigt för att kunna följa lagar och regleringar som GDPR, som ställer hårda krav på hanteringen av personuppgifter och dataskydd. Genom att implementera avancerade säkerhetslösningar som Barracuda Web Application Firewall, säkerställer du inte bara skydd mot digitala hot utan också efterlevnad av dessa viktiga regler.

 

Vi erbjuder ditt företag säkerhet

På Securenet tar vi ditt företags säkerhet på största allvar. Vi erbjuder inte bara toppmoderna säkerhetslösningar från Barracuda, utan också en personlig touch i vår service. Våra experter är här för att agera som rådgivare och vägleda dig genom processen att säkra dina digitala tillgångar. Med vår fria support och garanti, kan du vara säker på att ditt företag är väl skyddat mot dagens och morgondagens cyberhot.

Komplett skydd för ditt digitala landskap

Med Barracuda Web Application Firewall får ditt företag:

  • Omfattande skydd mot välkända och högprofilerade attacker som SQL-injektioner, Cross-Site Scripting och Command Injection.
  • Skydd mot attacktyper baserade på sessionstillstånd, såsom Session Hijacking och Clickjacking.
  • Förebyggande av Brute Force-attacker samt skydd mot Application Denial of Service (DoS) attacker, inklusive skydd mot både volumetriska och applikationsspecifika DDoS-attacker.
  • Djupgående datastöldskydd genom inspektion av serverrespons för att förhindra läckage av känslig information, som kreditkortsuppgifter och socialförsäkringsnummer.
  • Funktioner som Webbplatsmaskering och avancerad åtkomstkontroll, vilket förbättrar säkerheten och skyddar mot serverfingerprinting attacker​​.