Barracuda Secure Connector

Barracuda Secure Connector – Säker anslutning för IoT

I dagens digitala landskap, där IoT-teknologi (Internet of Things) blir allt vanligare, är säkerheten för dina nätverksanslutna enheter av yttersta vikt. På Securenet förstår vi behovet av att skydda din verksamhets uppkopplade enheter mot cyberhot och säkerhetshot. Med Barracuda Secure Connector via Securenet får du den lösningen som ger dig tryggheten du behöver för att driva din verksamhet smidigt och säkert.

Enkel Installation och Underhåll

Barracuda Secure Connector är en hårdvaruenhet som är byggd för att vara en anslutningsenhet på plats och säkerställer hög prestanda och säker VPN-anslutning för att skydda dataflödet och därmed garantera datorkontinuitet. Dessa apparater är högskalbara och erbjuder en oöverträffad säkerhetsnivå i samband med IoT.

Enkel Konfiguration och Driftsättning

Med mallbaserad konfiguration och zero-touch driftsättning blir det enkelt att rulla ut ytterligare enheter och bibehålla överensstämmelse, även utan särskild IT-personal på plats.

 

Nästa generations säkerhet

Beroende på storleken på din Secure Connector-implementering kan antingen en Barracuda CloudGen Firewall (när du arbetar med upp till 250 Secure Connector-enheter) eller en dedikerad Secure Access Controller (över 250 Secure Connector-implementeringar) fungera som anslutnings- och säkerhetsenforcementnav för dataströmmen. Både CloudGen Firewall och Secure Access Controller erbjuder full funktionalitet för nästa generations brandvägg och kan köras på VMware, Hyper-V, XenServer eller KVM-miljöer samt direkt i Microsoft Azure, Amazon Web Services och Google Cloud Platform.

Barracuda Secure Connector växer med dina behov

Genom att integrera Barracuda Secure Connector i din befintliga brandväggsstruktur, kan du vara säker på att din implementering kan växa i takt med dina behov. Detta möjliggör en smidig och ekonomisk anpassning utan att det krävs särskild teknisk expertis.

Barracuda  Secure Connector är nyckeln till att säkra din verksamhets nätverk i en tid då säkerhet och prestanda är avgörande. Vi hjälper dig att stärka din nätverkssäkerhet och säkerställa att dina IoT-implementeringar fungerar felfritt. Kontakta Securenet idag för att utforska möjligheterna med Barracuda Secure Connector.